Gonçalo Ramos

Tämä artikkeli käsittelee aihetta Gonçalo Ramos, joka on herättänyt suurta kiinnostusta nyky-yhteiskunnassa. Gonçalo Ramos on aihe, josta on viime aikoina puhuttu paljon ja joka on synnyttänyt ristiriitaisia ​​mielipiteitä ja keskusteluja eri alueilla. Gonçalo Ramos:n merkitys on kiistaton, sillä se vaikuttaa jokapäiväisen elämän eri osa-alueisiin politiikasta kulttuuriin ja talouteen. Tämän artikkelin aikana analysoidaan erilaisia ​​näkökulmia Gonçalo Ramos:een, tavoitteena tarjota kattava ja rikastuttava näkemys tästä ajankohtaisesta aiheesta.

Gonçalo Ramos vuonna 2020.

Gonçalo Matias Ramos (s. 20. kesäkuuta 2001 Olhão) on portugalilainen jalkapalloilija. Hän on pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän edustaa Portugalin Primeira Ligassa pelaavaa Benficaa, jonka junioreihin hän liittyi vuonna 2013. Hän on pelannut Portugalin maajoukkueessa marraskuusta 2022 alkaen.

Ramos pelasi ensimmäisen ottelunsa Primeira Ligassa heinäkuussa 2020, kun Benfica pelasi vieraskentällä Avesia vastaan. Hän tuli vaihdosta kentälle 87. minuutilla ja teki kaksi maalia, joukkueensa kolmannen ja neljännen. Kaudella 2020–2021 hän jatkoi edelleen pääasiassa Benfican reservijoukkueessa ja pelasi edustusjoukkueessa neljä pääsarjaottelua, joista viimeisessä Nacionalia vastaan hän teki kaksi maalia tultuaan vaihdosta kentälle 74. minuutilla. Portugalin cupissa hän teki kaksi maalia mutta ei pelannut tappioliisessa loppuottelussa. Eurooppa-liigassa hän pelasi kaksi ottelua.

Kaudella 2021–2022 Ramos pelasi Primeira Ligassa 29 ottelua, joissa 17 kertaa avauskokoonpanossa, ja teki seitsemän maalia. Mestarien liigassa hän pelasi seitsemän ottelua ja teki maalin toisessa puolivälieräottelussa Liverpoolia vastaan. Kaudella 2022–2023 hän on marraskuun loppuun mennessä pelannut Primeira Ligassa 11 ottelua ja tehnyt niissä yhdeksän maalia. Mestarien liigan karsinnoissa hän teki neljässä ottelussa neljä maalia, joista kolme kotiottelussa FC Midtjyllandia vastaan. Mestarien liigan alkulohkossa hän teki kuudessa ottelussa yhden maalin, vieraskentällä Maccabi Haifaa vastaan.

Ramos on pelannut useissa Portugalin nuorisomaajoukkueissa. Alle 19-vuotiaiden EM-kilpailuissa 2019 hän oli turnauksen paras maalintekijä neljällä maalila, joista kolme hän teki voitokkaassa välieräottelussa Irlantia vastaan.

Ramos pelasi Portugalin A-maajoukkueessa ensimmäisen kerran marraskuussa 2022 MM-kilpailuihin valmistavassa ystävyysottelussa Nigeriaa vastaan. MM-kilpailuissa 2022 hän pääsi vaihdosta muutamaksi minuutiksi kentälle alkulohko-otteluissa Ghanaa ja Uruguayta vastaan. Ramos pääsi avauskokoonpanoon neljännesvälieräottelussa Sveitsiä vastaan, kun joukkueen tähti ja kapteeni Cristiano Ronaldo aloitti ottelun poikkeuksellisesti vaihdossa. Ramos teki ottelussa kolme maalia ja syötti yhden, kun Portugali voitti maalein 6–1.