År Lag Kamper (mål)
2002–2004 Sverige U21 9 (3)
2005–2012 Sverige 33 (6)

Nils Markus Rosenberg (født 27. september 1982) er en svensk tidligere fotballspiller.

Han ble utviklet i Malmö FF men ble i 2004-sesongen utlånt til Halmstads BK fordi han ikke ble sett på som god nok for førsteelveren. I Halmstad hadde han imidlertid suksess og ble toppscorer i Allsvenskan. I januar 2005 debuterte Rosenberg i 1-1 kampen mot Sør-Korea og skåret Sveriges eneste mål. Tilbake i Malmö var han plutselig fast på laget og ble toppskårer i den første Royal Leagueturneringen. I 2005 gikk Rosenberg til nederlandske Ajax for cirka 40 millioner svenske kroner.

I sin første obligatoriske kamp for Ajax mot Brøndby, 10. august 2005, scoret han et mål i 2-2 oppgjøret. I sin ligadebut mot RBC Rosendaal var han nest sist på 1-0 målet og skåret selv 2-0 målet. Den 27. september 2005, på sin 23-årsdag, kom han inn mot Arsenal i Mesterligaen og skåret ett mål, men Arsenal vant kampen 2-1.