2023- Paris Saint-Germain 6 (2)
Maajoukkue
2020-2021 Ranska u21 7 (1)
2022- Ranska 12 (1)

Seurajoukkueuran tilastot kattavat vain kansalliset sarjat, päivitetty 30. lokakuuta 2023.
Maajoukkueuran tilastot päivitetty 30. lokakuuta 2023.

Mitalit
Maa:  Ranska
Miesten jalkapallo
MM-kilpailut
Hopeaa Hopeaa Qatar 2022 Jalkapallo

Randal Kolo Muani (s. 5. joulukuuta 1998 Bondy) on ranskalainen jalkapalloilija, pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän on pituudeltaan 187-senttimetrinen. Hän edustaa Saksan Bundesliigassa pelaavaa Eintracht Frankfurtia, johon hän siirtyi kesällä 2022 kotimaansa Nantesista.

Kolo Muani pelasi Nantesin joukkueessa kausina 2018–2022 Ranskan Ligue 1:ssä 79 ottelua ja teki niissä 21 maalia. Vuonna 2022 hän voitti Ranskan cupin, jossa hän tuolla kaudella pelasi viisi ottelua ja teki maalin puolivälierässä Bastiaa vastaan. Hän on marraskuuhun 2022 mennessä pelannut Saksan Bundesliigassa Eintracht Frankfurtin joukkueessa 14 ottelua ja tehnyt niissä viisi maalia. Mestarien liigassa hän pelasi syksyllä 2022 kuusi alkulohko-ottelua ja teki voittomaalin kotiottelussa Marseillea ja vierasottelussa Sportingia vastaan.

Kolo Muani pelasi Ranskan alle 21- ja alle 23-vuotiaiden maajoukkueissa. Kesällä 2021 käydyissä Tokion olympialaisissa hän pelasi joukkueensa kaikki kolme ottelua. Hän pelasi Ranskan A-maajoukkueessa ensimmäisen kerran kahdessa Kansojen liigan ottelussa syyskuussa 2022. Seuraavat maaottelunsa hän pelasi MM-kilpailuissa 2022: hän pelasi viimeisen alkulohko-ottelun Tunisiaa vastaan kokonaan ja tuli välieräottelussa Marokkoa vastaan kentälle 79. minuutilla ja teki alle minuutin sisällä kentälle tulostaan Ranskalle johtomaalin 2–0, mikä jäi ottelun lopputulokseksi. Loppuottelussa Argentiinaa vastaan hän tuli vaihdossta kentälle 41. minuutilla. Hän syötti Ranskan 1–2-kavennusmaalin ja onnistui maalinteossa rangaistuspotkukilpailussa, mutta Ranska jäi kuitenkin hopealle.

Lähteet

1. a b c d e f Randal Kolo Muani Transfermarkt-sivustolla (englanniksi)
  2. McNulty, Phil: France – Morocco 2–0 14.12.2022. BBC. Viitattu 15.12.2022. (englanniksi)