Norgesmesterskapet i fotball for menn 1966

I denne artikkelen vil vi utforske det fascinerende livet til Norgesmesterskapet i fotball for menn 1966 og hvordan hans innvirkning har satt et uutslettelig preg på historien. Norgesmesterskapet i fotball for menn 1966 har vært en figur av stor betydning på ulike felt, fra politikk til vitenskap, og arven hans er fortsatt relevant i dag. I løpet av de neste linjene vil vi fordype oss i livet og arbeidet til Norgesmesterskapet i fotball for menn 1966, og utforske hans prestasjoner, utfordringer og bidrag til verden. Gjennom denne analysen håper vi å belyse betydningen av Norgesmesterskapet i fotball for menn 1966 og den varige innvirkningen den har hatt på verden.

Norgesmesterskapet i fotball for menn 1966 ble vunnet av Fredrikstad etter finaleseier 3-2 over Lyn den 30. oktober. Målscorere for Fredrikstad var Bjørn Borgen i det 33. og i det 59. minutt og Arne Pedersen på straffe i det 89. minutt. For Lyn scoret Harald Johan Berg i det 54. minutt og Ole Stavrum i det 57. minutt.

Dette var niende gang Fredrikstad vant et norgesmesterskap. 30 355 tilskuere overvar kampen på Ullevaal Stadion. Dommer var Hans Granlund, Heggedal IL.

Fredrikstads vinnerlag: Per Mosgaard, Kjell Andreassen, Jan Hermansen, Arne Pedersen, Hans Jacob Mathisen, Roar Johansen, Bjørn Borgen, Tore Hansen, Per Kristoffersen, Thor Spydevold og Jan Aas.

Lyns lag: Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Kjell Saga, Andreas Morisbak, Knut Kolle, Einar With, Svein Bredo Østlien, Arild Gulden, Jan Berg, Ole Stavrum og Harald Berg.